Saturday 21 April 2012

Polonez Rabbit


Polonez Rabbit

Există două tipuri distincte de iepuri poloneză: The Britannia Petite (British polonez), şi American polonez. Acestea sunt ambele foarte mici de iepuri. Petite britanic este tinier dintre cele două, cântărind doar aproximativ 2 1/2 lire sterline, în timp ce polonez American este un pic mai mare greutate mai aproape de la 3 1/2 de lire sterline. Poza de mai sus sunt American polonez Rabbit copii care sunt aproximativ 5 săptămâni.

Poloneză iepuri sunt foarte inteligent bunnies mic. Acestea pot urma comenzile vocale şi semnalele de mână, care învaţă cea mai mare parte prin repetarea. Iepure polonez, împreună cu Netherland pitic iepure, este unul dintre cele mai comune rase animale mici folosite de magicieni pentru actele lor magic. Magicieni le folosesc pentru că acestea sunt nu numai mici şi inteligent, dar au temperamentul dreapta pentru efectuarea. Ei, de asemenea, nu se tem de copii şi bucuraţi-vă de being petted le!

Poloneză iepuri sunt prietenos şi afectuos. Acestea sunt ideale pentru copii să se ocupe cu mâinile lor mai mici, precum şi pentru persoanele cu dificultăţi de coordonare. Mărimea lor mici le face uşor pentru furaje şi casa, precum şi.

No comments: