Saturday 21 April 2012

Copii Noua Zeelandă


Copii de Noua Zeelandă în imaginea de mai sus sunt doar aproximativ 7 săptămâni şi numai aproximativ 2,2 livre fiecare. Sunt doar de dulce şi de pluş poate fi orice iepure. Acestea sunt ronţăind pe un mere verzi, în timp ce acestea prezintă să aibă lor imagini luate!

Noua Zeelandă este un iepure minunat şi face un iepuras mare începători. Acestea sunt destul de sociale şi de ieşire, şi bucuraţi-vă de fiind parte a familiei. Ei ca toată lumea şi cele mai multe animale de companie de uz casnic, şi nu sunt biters.

Una dintre caracteristicile lor mai mare este că de obicei le place să fie manipulate. Le ridica, setaţi-le în jos, sau ţineţi-le în poala ta! Acestea sunt adesea comparata cu "păpuşi de cârpă mare" deoarece acestea chix în jos un fel de ca o cârpă-papusa, adăpostirea orice pluş modul în care doriţi să ţineţi-le. Chiar şi acestea pot fi transportate peste umar!

Ca cu toate bune iepuri dimensiuni, Noua Zeelandă va trebui o zonă mai mare pentru a vă deplasa în jurul. Ei au nevoie exercitării regulate, le puteţi obţine cu uşurinţă greutate. Păstraţi tratează la un minim., chiar dacă animalele de companie va te implor pentru ei. Copii în nostru imaginea de mai sus va ieşi mai curând cuşcă le avem în!

No comments: