Sunday 29 April 2012

Iepure Lionhead


Iepure Lionhead este rasa cele mai noi de iepure, mai întâi importate în Statele Unite în 1999. Împreună cu introducerea de acest adorabil little iepure cu urechile sale erect, a fost dezvoltat Lionhead Lop little cute!
Un Lionhead Lop este un iepure hibrid dezvoltat de trecere un iepure Lionhead cu un pleoşti Holland. Lionheads trecut cu Mini-Rex sunt denumite Velvet Lionheads. Lor sunt multe hibrizi de Lionhead şi acestea sunt toate foarte drăguţ, foarte unic, şi va face animale de companie excelent!

Caracteristica restante Lionhead Lop şi iepure Lionhead este că au o coamă','. Aceste mici iepuri sunt mult mai uşor să aibă grijă de decât longhaired sau wooly iepuri ca Angoras, deoarece lor mane nevoie doar să fie nepieptănate la fiecare câteva zile. Mane pe Lionhead Lop tind să mat un pic mai mult de pe picioare eared Lionhead iepure.

Un lucru de ţinut minte atunci când un tânăr Lionhead este că acest lucru este o rasa foarte nou şi nu veţi şti ce animalele de companie va arata până când aceasta creşte! Nu există nici o certitudine absolută că va păstra mane sale. Mane poate molt şi dispar pentru totdeauna sau acesta poate creşte înapoi chiar mai detaliat decât a fost înainte.

No comments: