Tuesday 28 February 2012

Cum sa mireasa un iepure de Angora

Iepuri de Angora animale de companie minunate şi iubitoare, dar sunt, de asemenea apreciate pentru blana lor lung şi moale. Spinners găsi această fibră de lux o bucurie de a lucra cu şi de iepuri angora un animal excelenta de fibra. Dacă aveţi în vedere un iepure de Angora sau s-au adăugat doar unul la familia ta, a învăţa cum să păstreze haina bunny dvs. căutaţi frumos şi asiguraţi-vă că fibra este de bună calitate este critică.1Începeţi prin a face sigur că iepurele de Angora este curat. Scăldat este o opţiune atunci când este necesar, dar periajul regulat şi îngrijire va reduce nevoia. Luaţi în considerare cutia cu nisip de formare iepuras de angora pentru a elimina nevoia de pat murdar de-a lungul cuşti colivie sau sârmă fund, care pot fi rău pentru picioare de iepure a lui.


2Pune un prosop pe genunchi, pentru a evita zgarieturi sau accidente. Asiguraţi-vă că iepurele angora este calm şi relaxat. Ia timp pentru animalele de companie şi de iepure poate oferi un tratament favorit.Intretinere timp ar trebui să fie de relaxare, atat pentru tine cat si iepure.
3Intretinere iepuri angora este în primul rând cu privire la periaj. Periati prin blana cu o perie mica impermeabil. Unele rotative alege să salvaţi canură precum şi angora recoltate de la iepuri lor.Rabdarea este necesara cu acest proces, ca un iepuras de angora în strat complet poate avea un foarte lung, blana deasa.
4Odihniti-iepure angora pe spate. Periati prin burta, picioare şi inferioară a cozii. O mare parte din timp, strat recoltat din această parte de iepure este de calitate uşor mai mică, dar poate amesteca bine pentru filare cu alte fibre, cum ar fi alpaca. Unii iepuri poate obiecta la această parte a procesului de ingrijire.Daca este adevarat, ambalaj iepure uşor, dar ferm cu un prosop poate ajuta pentru a face manipularea psihologică iepuri angora un pic mai uşor.
5Taiati unghiile iepuras angora cu un set de unghiera pentru animale de companie. Fiţi conştienţi de rapid în cui, şi tăiaţi repede, dar uşor. În cazul în care unghiile sunt taiate, se reduce riscul de zgârieturi şi a prejudiciului posibil să iepure.
6Folositi un pieptene cu purici sau pieptene mici ingrijire pentru a termina curăţat urechile, fata si de sus a capului. Acest lucru este important mai ales pentru iepuri Angora engleza.
7Când este timpul pentru a recolta blana de iepure angora lui, timpul petrecut ingrijire va fi bine meritat.Cum recolta de fibre este o chestiune de rasă şi de preferinţă. Iepuri de Angora franceză şi engleză sunt adesea culese cu grijă în timp ce Angoras germane sunt de obicei tăiate.
Paturi pentru animale de companie cu Magnetsdickwicks.com.auPentru animale de companie suferinţă Dureri artritice livrare imediata. Lână pură Cover
Anti-Blemish Solutionswww.clinique.com.myÎn cazul în care nu are nevoie de dermatolog obţine Clinique Anti-Blemish 3-Step.

No comments: